Den ultimative pakkeliste

Habengut
Jeg har det ambivalent med at pakke. På den ene siden elsker jeg det, fordi processen dufter af oplevelser, nærvær, eventyr og ‘lykken venter lige om hjørnet’ fornemmelser. På den anden side hader jeg det, fordi jeg finder det uoverskueligt, kaotisk og kedeligt (sidstnævnte har fået mig til at udskyde pakkeprojektet til sidste minut – og stress, hvis du skulle spørge fra nogen, gør ikke ligefrem disciplinen nemmere).

Jeg fungerer godt med systemer og struktur. Når jeg har lavet en plan, behøver jeg ikke tage stilling til andet end at følge den slavisk, hvilket i pakkeriets forstand har forenklet og forkortet opgaven betydeligt.

Jeg er efterhånden blevet en habil pakker og har gennem tiden udviklet en ret gennemført pakkeliste (hvis jeg selv skal sige det) som jeg løbende retter til. Den er oprettet som en note på min telefon med tick-bokse og-jeg-skal-komme-efter-dig, så der er endda et element af tilfredstillelse forbundet med at hakke punkterne af undervejs.

Zo, my ladiez and gentlemanz, I prezent to you…

Den ultimative pakkeliste

 • Pas, Visum, Boardingkort, Itinerary
 • Nøgler 
 • Penge, pung, håndtaske 
 • Nakkepuder
 • Save My Face
 • Telefon, Oplader 
 • FitBit, FitBit rem, Oplader 
 • Laptop, oplader 
 • Adapter
 • Høretelefoner 
 • Kamera, Oplader, fuldt batteri
 • Powerbank
 • Børste, Hårprodukter
 • Make-up
 • Medicin, Panodil osv
 • Make-up fjerner, Olie
 • Hudprodukter 
 • Glattejern // Krøllejern
 • Heat Protection spray 
 • Solcreme 
 • Body Blur // Vita Liberata 
 • Tandbørste
 • Shaver
 • Epilator
 • Håndtaske
 • Smykker 
 • Solbriller
 • Bøger
 • Brysteholder (elsker det ord:) Trusser, Sokker
 • Bikini, Badetøj
 • Kimono, Strandtøj
 • Toppe
 • T-shirts, Bluser
 • Trøjer
 • Bukser 
 • Shorts 
 • Nederdel
 • Sokker
 • Sandaler
 • Trainers, Træningssokker, Leggings, Shorts, Træningstøj

Written by