Om mig

Billedet til venstre er fra 2015
Jeg lå på omkring 800-1200 kcal dagligt. På en god dag sprang jeg morgenmad + frokost over og gik sulten i seng. Den begrænsning betød ultimativt, at jeg ikke kunne tænke på andet end mad. Det resulterede ofte i overspisning, fortrydelse og skam over min manglede evne til at beherske mig selv omkring mad.

Billedet til højre er fra 2017
Photo creds: Jan Teller
Nu ligger jeg på omtrent 2200 kcal dagligt og en ugentligt spis-hvad-du-har-lyst-til treat dag.
Jeg har endelig forstået videnskaben bag sundhed, kost og træning. Min vægt er stabil og vigtigst af alt; jeg er 100% bulimifri, med kæmpe overskud og livsglæde. 

Er du spiseforstyrret eller spiseforvirret? 
Du behøver ikke nødvendigvis at være tyk, tynd, kaste op, overspise eller trøstespise, for at lide af en spiseforstyrrelse. En spiseforstyrrelse foregår ligeså meget i tankerne som den gør aktivt. 

Langt de fleste spiseforstyrrelser skyldes slankekure, restriktioner og dæmoniseringen af fødevaregrupper som kulhydrater, fedt og mejeriprodukter.

Få et normalt forhold til mad
Hvis du på nogen måde kan relatere til dét, emotionel spisning, trøstespisning, kedsomhedsspisning eller overspisning, er der en løsning. Du kan læse mere om dit personlige recoveryforløb her.