Retreats & Workshops

Retreat i Italien

Vores Retreat I Italien vender tilbage – og du er inviteret!
Det er med stor begejstring og glæde, at vi igen drager afsted til Italien i foråret. Grundet stor succes fra sidste års retreat,  har vi besluttet at tage afsted igen allerede d. 27.4 – 04.5 2019

Du kan se hele programmet her med forbehold for eventuelle, logistiske ændringer undervejs.
Vores rejsepartner Viavana er medlem af Rejsegarantifonden

En aktiv og lærerig rejse der fortsætter længe efter du kommer hjem
Kom med på en aktiv og lærerig rejse. Indlogeringen sker på det skønneste SPA hotel som blandt andet byder på thermiske bade i flere forskellige varme, mineralholdige bassiner (helsebringede for led, muskler, hud og sind). Hotellets restaurant, der er at finde i Michelin Guiden, serverer 3 gange om dagen veltillavet og lokal italensk mad. 

Møder for livet
Det idylliske wellness hotel danner rammerne om et retreat der er mere end blot træning og undervisning. Vores abition er at skabe et inkluderende miljø med masser af sammenhold og forbundethed med ligesindede. Fem deltagere fra sidste års retreat ser hinanden ugentligt – også nu et halvt år efter de er vendt hjem.

Selvom du er en del af en flok er det er vigtigt at du føler frihed til at gøre som du har lyst. Det vil sige, vi blander os ikke i hvad du spiser, vi guider dig. Vi blander os ikke i om du vil have tid for dig selv, vi støtter dig.

Program Monte Grotto Therme, Norditalien 
Undertegnede, Kira Eggers og vores allesammens praktiske gris Tante Helle, byder endnu engang velkommen til Italien. Tante Helle er tidl. purser i SAS og er vores perfekte hjælper med styr på detaljerne. Imens, kan vi som værter, koncentrere os om at gøre retreatet så lærerig og aktiv som muligt.

I programmet har vi indsat en udflugtsdag i den romantiske by Venedig som ligger cirka 45 minutters kørsel fra Monte Grotte. Desuden tager vi også en tur til bolognesens hjemstavn, Bologna.

Vi har vandringer i naturskønne omgivelser, træning på plænen og i det lokale fitness center,  svømning og vandgymnastik på den aktive agenda. Derudover har vi sat tid af til afslapning og blanke timer. 

Foredrag og fordybelse 
Vi holder vores transformationsforedrag efter middagen. Her er der rig mulighed for spørgsmål og debat. Vi synes det er vigtigt at folk føler sig hørt. Man kan pludselig møde nogle man kan spejle sig i. Nolge er mere verbale mens andre er mere lyttende. Her er der plads til alle.

Undervisningen kommer blandt andet til at handle om mental sundhed, adfærd, vaner, værdier, selvstyring. Vi vil forklare hvorfor slankekure er det værste man gøre for at tabe sig og hvordan emotionel spisning og triggerfoods indentificeres og håndters. Der vil også være helt konkrete lektioner i kost, vitraminer, mineraler, fysiologisk forståelse og optimal sundhed.

Vi har  ingen i år inkluderet 1:1 samtaler med mig. Det var vores oplevelse at det var rart at have individuel struktur på nogle af de mange indtyk, da ny viden giver anledning til en ny og anderledes selvindsigt. 1:1 samtalerne er meget effektive og vi har de smukkeste omgivelser at tale i. 

Snippets fra nogle af mine workshop slides:

Har du brug for et forspring
Træningsundervisningen står Kira for.  Hun har en store viden indenfor fysisk træning og forstår at viderbringe sine mange års erfaring, så man har en masse kompetancer med sig hjem i bagagen. Her vil du lære hvad skal man træne, hvor meget, hvorfor og med hvad. Alt lige fra hvordan man deler kropstræningen op i flere dage til hvad man ikke bør glemme. Hvordan man får musklerne til at arbejde, hvordan man restituerer og hvad der skal til for at  holde fast i en god træningsrutine.

Vil du med for at tabe dig, er dette nærmest uundgåeligt. Alle med ønsket om herop, tabte sig på ture – takket være Kiras effektive træningspas og de mange vandreture. Hvis du mangler et kærligt puf i den rigtige retning, er dette også alletiders mulighef for at få et forspring inden sommeren. 

Udtalelse fra tidligere deltagere på sidste års tur

Hvordan var din oplevelse af retreatet? 
Jan: Flyrejsen fungerede upåklageligt, hotellet passer perfekt til formålet, maden er rigtig god, vandreturene og turen til Venedig kan ikke roses nok for den flotte planlægning, som Helle havde stået for.

Pernille: Så dejligt et sted, med så mange forskellige muligheder! Programmet var rigtig godt og der blev taget hensyn til alle og deres ønsker

Sonja: Super godt program med god veksling af træning, foredrag, workshops samt udflugter. Fantastiske omgivelser. Kira og Zenia er super kompetente og tager hånd om den enkelte. Alle tre (også Helle her), er rigtig søde og omsorgsfulde.

Monique: Jeg har haft en rigtig dejlig tur, mødt de sødeste og mest fantastiske mennesker. Lækker mad, sightseeing og ikke mindst masser af ny viden.

Hvad gjorde mest indtryk på dig?
Monique: Al den nye viden. Jeg fik rigtig, rigtig meget nyt af vide. I er hver især meget kompetente på jeres felt. Jeg mærker tydeligt jeres engagement  at det er jeres passion.

Gry: At jeg har fået stof til eftertanke. At kemien blandt alle var så positiv. Det er vigtigt for mig.

Jan: Jeg kender Kira og derfor havde jeg store forventninger, men jeg må indrømme at den store viden I har og måden I formidler det på, har gjort stort indtryk. Desuden var sammenholdet blandt deltagerne bedre end jeg nogensinde turde håbe på.

Tak til vores fantastiske deltagere fra sidste år, for at have bidraget med omtanke, venlighed, humor, ærlighed og masser af engagement!

Kira: goodfitness.dk 
Zenia: santinirecovery.com 

I kan læse alt om turen her, se program og booke her. De er fem pladser tilbage. 

 

——————————————————————————————————————————-


Slanke Rehabilitering I Hornbæk


Hornbæk Slanke Rehabilitering
Slip din slanketyranni i tillidsfulde og trygge rammer i rolige omgivelser.  På dette retreat får du forudsætninger for at skabe en ny begyndelse når du kommer tilbage til hverdagen.  Dagene er delt op i træning, gruppearbejde, selvfordybelse, workshops og tid til ro og velvære. Du starter på en frisk med fornyet viden der kan ændre dit liv.

Vi arbejder intenst med dit selvbillede, så du kan lære at elske dig selv i processen. Her lærer du at lytte til din krops signaler og vælge at prioritere det du har brug for og ikke det du tror du burde.

Træningen vil give dig mod på at tage dig selv alvorligt og gøre noget for din fysiske sundhed. Du vil hurtigt se forandringen i spejlet og mærke hvordan en stærk krop gør alting lettere i hverdagen. Den energi og tilfredshed der er forbundet med at gøre noget for dig selv på den lange bane, kan noget som øjeblikkelig tilfredstillelse ikke kan. Her er du investeret i dig selv. Når du giver til dig selv,  giver du også indirekte til alle andre. Du vil kunne være det forbillede som du ønsker i verden.

Du er en del af en dynamisk gruppe og sammen vil vi stille og roligt gennemgå en intensiv forløsning som bekommer vores krop og sind godt. Du kan efterlade en masse mental bagage og vil opleve en fornyet energi og indsigt.

Bo Bohemisk
Du bor i gæstehus (1 person) eller glamping telt hvor der er sørget for comfort 700 m fra stranden. Turen til stranden kan gå gennem skoven eller over marken tæt ved Tegners Museum. Vi bor i et hyggeligt sommerhus med masser af stemning.

Book et telt alene eller dele telt med en til to mere. Den sidste løsning er billigst. Booker du et telt eller gæstehus til dig selv, vil det koste 100 kroner ekstra om dagen. 

Campen er KUN for kvinder. Alle kvinder i alle aldre
– Sukkerfrit retreat
–  Fokus på sukkerafhængighed
– Intuitiv spisning
– Table talk
– Vandreture på Tegners Museum og omegn
– Detox for bedre blodomløb og om at afgiftning af affaldsstoffer som tungeskrabning og tør-børstning
– Spa oplevelse
– Styrketræning dagligt
– Bålhygge
Masser af tid til selvfordybelse også.

Gå ikke glip af dette unikke ophold med masser af fokus på dig og din udvikling

To datoer
Vi holder to retreats på følgende datoer

30.maj til 2.juni 2019 (uge 31, Hornbæks sundhedsuge)
1.august til 4.august 2019
Pris: 3500,00
EARLY BIRD pris: 3000,00 hvis du booker og betaler inden den 1.april  2019

Prisen er inklusiv alle måltider og drikke på stedet, workshops, foredrag mv. Prisen er ikke inkluderet spa-oplevelse på Marienlyst Strandhotel. Spa-oplevelsen er dermed også frivillig. Ønsker man ikke dette, er der rig mulighed for at lave noget andet.

Tilmelding
Du tilmelder dig retreatet ved at overføre beløbet til undertegnede,

Zenia Santini på:
Reg.nr.:        3409
Konto.nr.:       12637535
Anfør venligst: Navn + Maj eller August

Når du har tilmeldt dig bedes du sende en mail på
os@dkira.com så vi kan holde dig opdateret og du kan modtage praktisk information mv.